''Van Zelf Sprekend'' Wanneer psychosociale therapie ?
''Van Zelf Sprekend''


Psychosociale Therapie

Het leven legt naast de mooie dingen toch ook narigheden op je schouders. Ziekte, werkloosheid, scheiding of de dood van een geliefde geven veel verdriet en kunnen zwaar zijn om te dragen. En soms is er geen duidelijke oorzaak voor gevoelens van onbehagen, maar ervaar je een knagend verlangen of onbestemd verdriet, spanning of vermoeidheid waar je (nog) niet de vinger op kunt leggen.

Meestal kan je alles met behulp van vrienden of familie het hoofd bieden, maar dat lukt niet altijd. Dan is het fijn om een tijdje te kunnen sparren met iemand die niet te dichtbij staat en toch meeleeft en net wat anders of dieper kijkt dan de mensen om je heen. Iemand die kan helpen om inzichten te krijgen, gevoelens toe te laten en stappen te zetten die nodig zijn om te kunnen omgaan met wat is gebeurd en om weer positief en sterker verder te kunnen.
Diegene wil ik graag voor je zijn. In mijn praktijk ''Van Zelf Sprekend'' begeleid ik volwassenen (en paren) om uit een moeilijke periode het beste te halen.

Copyright © 2024 Betty Eisma Individuele therapie - Relatietherapie - Dementie
Wanneer - Doel - Hoezo - Visie - Werkwijzen - Wie
Contact en Route - Tarieven - Reacties - Links